Жири Фестивала плус

 

Матија Муњиза Петровић – дипломирани филмски и ТВ сниматељ, завршио мастер студије на Факултету драмских уметности у Београду, директор фотографије. Филмом се бави од своје десете године, када је снимио свој први филм, а као студент, учествовао је у раду на око двадесет студентских филмова. Аутор је 14 филмова (документарних, играних, еxперименталних). Учествовао на многим домаћим и иностраним фестивалима. Оснивач је школског биоскопа „Биоскоп“ у Деветој гимназији у Београду. Члан је Удружења филмских уметника Србије.

 

Срђан Радовић (1976) – доктор етнологије-антропологије, научни сарадник Етнографског института САНУ. Аутор је две књиге, више научних радова, десетак научних критика, приказа и стручних превода. Уредник је једног тематског зборника; учесник је више научних скупова и конференција у земљи и иностранству и повремени предавач на неколико академских и образовних установа и организација. Члан је организационих одбора више конференција.

 

Невена Бороја је апсолвент Филозофског факултета Универзитета у Београду на одсеку Етнологија и антропологија. Кроз невладин сектор, бавила се глумом у позоришту и на телевизији и иза себе има бројне едукативне телевизијске и радио-емисије. Од 2011. године активно је укључена у организацију Међународног фестивала етнолошког филма, а од 2012. је оснивач и координатор конкурса ИД3мин у оквиру Фестивала.